ЗА КОМПАНИЯТА

За нас създаването на софтуер е удоволствие и именно това гарантира качественото изпълнение на възложените ни от Вас проекти. Научете повече за начина ни работа лично, като се възползвате от предлаганите услуги.

повече

УСЛУГИ

ERP Systems

We are developing tailored ERP systems that can control all processes in your company. Our main task is to automate as many processes as we can and provide you with precise BI instruments.

Business systems

Имате бизнес и се нуждаете от софтуер, чрез който бързо и лесно да оптимизирате процесите в него, но готовите приложения не пасват на вашия бизнес модел? Потърсете ни и ние ще Ви дадем решение!

CMS Systems

CMS (Система за управление на съдържанието) е толкова важна, колкото и уеб сайта. Ако нямате такава система или съществуващата не Ви позволява достатъчен контрол, значи е време за промяна!

Как работим

С тази графика сме се постарали да обясним как работим и защо е важен всеки един етап от разработката на отделните проекти...

Уеб дизайн

Дизайна е първото нещо, което потребителя забелязва. Точно заради това ние наблягаме на изчистена и елегантна визия

Идеята

От идеята тръгва всичко. Тя е в центъра на целия проект, а ние ще я реализираме по най-добрия начин!

Програмиране

Програмирането най-основния фактор за един проект. Ето защо ние сами разработваме продуктите си без да ползваме готови платформи.

Съдържанието

Съдържанието е от основно значение, както за потребителите, така и за представянето на продукта/дейността.